ЗАПОЧВА ХІІ СОФИЙСКИ ФЕСТИВАЛ НА НАУКАТА 2022.  Над 100 събития

...
ЗАПОЧВА ХІІ СОФИЙСКИ ФЕСТИВАЛ НА НАУКАТА 2022.  Над 100 събития
Коментари Харесай

ЗАПОЧВА ХІІ СОФИЙСКИ ФЕСТИВАЛ НА НАУКАТА 2022

ЗАПОЧВА ХІІ СОФИЙСКИ ФЕСТИВАЛ НА НАУКАТА 2022.  Над 100 събития на 7 подиуми, 3 изложбени зони и даже на кино – български и интернационалните учени от Австрия, България, Обединеното кралство, Полша, Украйна, Унгария и Съединени американски щати показват просвета за дребни и огромни.

Дванадесетото издание на Софийския фестивал на науката ще се организира на 8 и 9 октомври в София Тех Парк с паралелна кино стратегия в Дом на киното.  Освен краткотрайната смяна на интервала на осъществяване на фестивала,  новост тази година е и решението на екипа да организира Училищната стратегия в границите на целия месец октомври. 

Вход в залите за събития става единствено против авансово резервирани пропуски или закупени билети , и не по-късно от 10 минути след началото на събитието. Всички събития за деца и огромна част от програмата за смесени публики е безвъзмездна, а дребна част от събитията са с вход от 5 лева.   Билети и безвъзмездни пропуски могат да се резервират на уеб страницата на фестивала  .

Събития, които са на британски език, са с обезпечен превод на български, само че посетителите, които се нуждаят от превод би трябвало да плануват време да получат устройства за симултанен превод преди началото.

Как да използваме джинджифила за намаляване

 

ЗАПОЧВА ХІІ СОФИЙСКИ ФЕСТИВАЛ НА НАУКАТА 2022

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР